Sony voegt industriële waarde toe aan Airpeak-drone

Als onderdeel van hun aankondigingen op CES 2023 heeft Sony een RTK-module en extra voedingsopties voor de Airpeak-drone geïntroduceerd. De nieuwe add-ons markeren een verschuiving binnen Sony en erkennen dat Airpeak een krachtige drone is voor inspectiediensten, niet alleen voor fotografieliefhebbers.

Terwijl de RTK-module gepland staat voor toekomstige release, lanceert Sony deze maand een nieuw batterijstation. Bewaar en beheer tot tien batterijen in één koffer.

Het LBN-H1 Airpeak-accustation biedt plaats aan maximaal tien accu’s. Het kan maximaal acht van die batterijen opladen en kan er vier tegelijk verwerken. Er zijn ook meerdere oplaadkabels voor afstandsbedieningen en een paar accessoirepoorten.

Er zijn ook meerdere oplaadmodi beschikbaar. De Quick Charge zal uw batterijen in ongeveer 30 minuten van 20% naar 90% brengen, terwijl de Full Charge-modus ongeveer 55 minuten duurt om van 0% naar 100% te gaan.

Al met al zou het batterijstation voldoende moeten zijn om je Airpeak-drone voor onbepaalde tijd in de lucht te houden, minus de batterijwisselingen natuurlijk.

Sony Airpeak

Sony Airpeak

  • Krachtige UAS
  • Solide camerasystemen
  • Gerespecteerd fotografiemerk

De Sony Airpeak begon als een vliegende DSLR, maar vond snel groei in de industriële markt. Airpeak, dat later RTK en een krachtcentrale uitbracht, is ideaal voor inspectietaken en voor het vastleggen van fantastische cinematografie.

Het batterijstation zou in januari te koop moeten zijn en zal naar verwachting $ 2.899 kosten.

Blijf op de hoogte voor meer, we zullen Sony rechtstreeks bezoeken op CES 2023.

Zie ook: Beste inspectiedrones


ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Black-Friday-Deals.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart