Autel Robotics EVO Max 4T aangekondigd

Vanaf de beursvloer van CES 2023 in Las Vegas heeft Autel Robotics hun nieuwste drone aangekondigd, de EVO Max 4T. Dit nieuwe platform kan zowel thuispiloten als commerciële piloten tevreden stellen.

Uitgerust met een 8K-camera kan de EVO Max 4T tot 42 minuten in de lucht blijven, met een bereik van meer dan 20 km.

Het beste deel van de EVO Max 4T is de veelzijdigheid voor commerciële piloten. U kunt genieten van het vastleggen van 8K-beelden van uw wereld en de thermische camera maakt de drone tot een krachtige optie voor inspectiediensten.

Het casco zelf zet de opvouwbare trend van eerdere EVO-drones voort. De camera is veel groter dan eerdere modellen, met meerdere sensoren die aan een 3-assige cardanische ophanging hangen.

De toevoeging van RTK maakt zoek- en reddingsacties, geavanceerde inspectietaken en beelden van wetshandhavers allemaal mogelijk.

Autel Robotica EVO Max 4T

Autel Robotica EVO Max 4T

  • 42 minuten vliegen
  • 8K-camera
  • Bereik van 12,4 mijl

Bereik nieuwe grenzen

De Autel Robotics EVO Max 4T is een krachtige, opvouwbare quadcopter. Hij is gemaakt voor veelzijdigheid en heeft een 8K-hoofdcamera, een 4K-groothoekcamera en een thermische camera. Met de toevoeging van RTK is de drone klaar voor je zoek- en reddingsmissie, je inspectietaken of gewoon om coole beelden vanuit de lucht vast te leggen.

Voor mensen die in bepaalde delen van de wereld wonen, kunt u profiteren van het enorme verbindingsbereik van 12 mijl. Dankzij de nieuwe A-Mesh 1.0 kunnen meerdere EVO Max 4T-drones met elkaar communiceren. Hierdoor kan één piloot meerdere drones tegelijk bedienen, of het signaal van drone naar drone verspringen om je controlebereik te vergroten.

Autel Robotics EVO Max 4T-controller

De Autel Robotics EVO Max 4T is binnenkort beschikbaar voor bestelling. Blijf op de hoogte voor meer informatie, inclusief wat praktijkverslagen van de beursvloer van CES 2023.


Black-Friday-Deals.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart